Møterom til leie sentralt i Trondheim sentrum

Prinsens gate 10A, også kalt Triangelgården, ligger sentralt i Trondheim. I 2. etasje har vi et møterom med plass til ca. 40 personer som vi leier ut. Rommet er nylig totalrenovert og framstår som lyst og trivelig. Det er takmontert DVI-prosjektor, lerret, bord og stoler til alle deltakere. I tilknytning til møterommet er det et godt utstyrt kjøkken, samt garderobe og toaletter. Bygningen har ikke heis og er derfor dessverre ikke universelt tilrettelagt.

Spar tid og penger – lei møterom i Prinsens gate 10A. Pris for leie er kr 2500 pr dag. Forespørsler om leie rettes til Bente Elton Jacobsen, tlf. 98 43 46 34, e-post benteeltonj@gmail.com. Betaling: Bank 3000.55.28719

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *